Szállítás / Shipping

Csomagfelvétel szolgáltatás ügyintézés - Pick&Return Service - Kiegészítők  - dokiruha.hu

 Házhozszállítás futárszolgálattal, információk:
Webshopunk megrendeléseit a GLS futárszolgálata teljesíti. A csomagok kézbesítése kizárólag munkanapokon történik. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodsz otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg. 
Kizárólag abban az esetben rendeld meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudod fizetni annak díját a futárnak! A rendelés újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!  További információk a GLS futárszolgálatról az almenüpontban.

Futárszolgálat (GLS) elérhetőségei:    Telefon (munkanapokon 7-20 óra között): (+36 29) 88 67 00 és (+36 20) 890 0660

   

A megrendelés értékét banki előre utalással, online bankkártyás fizetéssel, vagy a csomag átvételekor kell kifizetned. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló email alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedj megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérd jegyzőkönyv felvételét és ne vedd át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

 

For foreign delivery, click on the link: https://www.szolariumkremwebaruhaz.hu/article/34885