További információk Gls-ről

GLS Futárszolgálat

 

Futárszolgálat igénybevétele esetén a szállítás háztól házig történik, gyors, pontos, kényelmes. A csomag feladásról, érkezésről  e-mail és sms értesítést is küld a szolgáltató. A szolgáltatás zökkenőmentes biztosításához szállítási cím pontos megadását kérjük valamint értesítésekhez e-mail cím és mobilszám megadását.

A csomag feladásakor, a szolgáltató rendszeréből email elő értesítést küld a csomag érkezésének várható időpontjáról, csomagszámmal, utánvét összegével, weboldal elérhetőséggel, jelszóval ahol akár a kiszállítás időpontja is módosítható.

A kézbesítés napjának reggelén újabb értesítést küld a szolgáltató a csomag várható kézbesítésének 3 órás időintervallum meghatározásával, valamint a futár elérhetőségével, amennyiben szükséges a futárral lehet egyeztetni a kiszállításra vonatkozóan, ezen túl az ügyfélszolgálat elérhetőségével és egy webcímmel ahol a csomag aktuális státusza lekövethető.

Mobilszám megadása esetén sms értesítést is küld a szolgáltató.

A címzetteknek fenntartott ügyfélszolgálat hétfőtől péntekig, 8.00 - 20.00 óra között működik. Telefonszámuk: (+36 29) 88 67 00 és (+36 20) 890 0660. Vagy küldjön e-mailt (info@gls-hungary.com), amit a lehető legrövidebb időn belül megválaszolnak.

A munkanapokon a futárszolgálatnak átadott rendelések másnapra kisszállításra kerülnek. Munkaszüneti napon leadott rendelések az első munkanapon kerülnek feladásra. Munkaszüneti napokon nincs kiszállítás. Egy hétvégén leadott rendelés, (amenyiben nincs további munkaszüneti nap) hétfőn kerül feldolgozásra, feladásra és kedden kerül kiszállításra.

Mikor remek választás a házhozszállítás?
A Házhozszállítás a legjobb választás ha legrövidebb időn belül szeretnéd megkapni a csomagod, ha othonodban, munkahelyeden vagy éppen aktuális tartózkodási helyeden szeretnéd átvenni a csomagod. Ha váratlan okból nem tudod átvenni a csomagot a megadott szállítási címen, akár csomagpontra is irányíthatod! 

GLS Depók és CsomagPontok
Akár GLS Depókban vagy CsomagPontokon is átveheted csomagodat. A GLS CsomagPontok csomagfeladó és átvevő helyek. Különböző üzletekben működnek (bolt a boltban rendszerben), ahol gyorsan intézheted a csomaggal kapcsolatos ügyeidet.