Fizetés/Szállítás

SZÁLLÍTÁS Magyarországon belül

A web áruházban található termékeket a megrendelés beérkezése után kérjük le beszállítónktól, a szállítási határidő emiatt kb. 3-10 munkanap. Amennyiben a termék beszerzése több időt igényel, erről külön tájékoztatást küldünk. A készleten lévő termékeket azonnal tudjuk szállítani.


A szállítási cím megadásánál fontos, hogy olyan helyet adjon meg, ahol 8.00-16.00 között biztosan elérhető, mert a futár ebben az időszakban bármikor kézbesítheti a csomagot. A telefonszám megadása fontos, a szállító minden esetben hívja, ha nem találják Önt a megadott címen.

A termékekre csomagolási költséget nem számítunk fel!

 
 • A szállítási költség: 1500Ft.
 • Ingyenes szállítás 30.000 Ft feletti rendelés esetén lehetséges

 

Fizetési módok:

 • Előre utalás: ha ezt a fizetési módot választod, a rendelés teljes összegét utald át bankszámla számunkra a rendelés leadását követően.
  Számlavezető bank: OTP Bank Nyrt.
  Számla tulajdonosa: Top Sunshine Bt.
  Számlaszám: 11736020-21456413-00000000
 • Bankkártyás fizetés vagy Barion egyenleg: A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
  Bankkártya adataid áruházunkhoz nem jutnak el.
 • Utánvét: utánvétes megrendelés esetén, a rendelés végösszegének kifizetése a küldemény átvételekor a GLS futárszolgálat munkatársánál történik.
 
Fontos! Utánvételes szállítás esetén, ha átvételkor bármilyen sérülést észlel a csomagon, vagy esetleg már felbontott állapotban érkezik, kérjük NE vegye át!
A csomag átvételekor a futárnak bankkártyával is lehet fizetni.
 
 
SZÁLLÍTÁS külföldre
Külföldi szállítás esetén a szállítási díj változik, erről a rendelés visszaigazolásánál pontos információt adunk.
 

Futárcég:

GLS Hungary Kft.
https://gls-group.eu/HU/hu/home
Csomagkövetés: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes

RAKTÁRI STÁTUSZOK
 • Raktáron: azonnal átvehető, másnapi feladás
 • Rendelhető: személyes átvétel, feladás 4-6.nap
 • Előrendelhető: személyes átvétel, feladás max. 1,5.hét

 

A web shopban feltüntetett termékek árváltoztatásának jogát az üzemeltető minden előzetes bejelentés nélkül fenntartja, beleértve az EUR alapú import termékek árainak változását is. Ez nem vonatkozik, a már visszaigazolt termékekre. A csomagon feltüntetett összeg kifizetése a futárnak történik, a csomag átvételekor.

A szállítási cím megadásánál fontos, hogy olyan helyet adjon meg, ahol 8.00-16.00 között biztosan elérhető, mert a futár ebben az időszakban bármikor kézbesítheti a csomagot.

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól az átvételtől számított 14 munkanapon belül. Írásbeli lemondás esetén elegendő a nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül. Futáros kiszállítás esetén a sértetlen terméket a számlával vagy annak másolatával, saját költségén küldje vissza a Top Sunshime Bt. címére (2051 Biatorbágy, Prtőfi utca 64.), és a megérkezésétől számított 30 napon belül visszatérítjük Önnek a visszaküldött termék(ek) vételárát. Elállás esetén a vevőt csak a visszaküldés költsége terheli. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.
Személyes átvétel esetén a már átvehető terméket az átvevőhellyel vagy ügyfélszolgálatunkkal kapcsolatba lépve mondhatja le. Átvétel után 14 munkanapon belül blokkal vagy számlával az átvétel helyszínén állhat el vásárlási szándékától. Személyes átvétel esetén a hibás termék cseréje is az átvevőhelyen történik.