2368 Rendelésre

Szerves Kurkuma DUOPACK

Akciós!
A kurkuma gyökerében található kurkuminoidok, olyan szerves vegyületek, melyek erőteljes, de főként mellékhatásoktól mentes gyulladás gátlók és gyulladáscsökkentők. Javítják a mozgásfunkciókat, enyhítik a reumás panaszokat. Különösen hasznosak a váll, térd és a könyök…
4 800 Ft 4 321 Ft
(3 402 Ft + 27% ÁFA) [13.34EUR] / db
Hűségpont: 43 pont
A kurkuma gyökerében található kurkuminoidok, olyan szerves vegyületek, melyek erőteljes, de főként mellékhatásoktól mentes gyulladás gátlók és gyulladáscsökkentők.

Javítják a mozgásfunkciókat, enyhítik a reumás panaszokat. Különösen hasznosak a váll, térd és a könyök ízületeinek gyulladáscsökkentésére.

Fokozzák a vérkeringést, mely hatására csökken a trombózisra való hajlam. Gátolják a vérlemezkék összecsapódását, a vér alvadását, mely tulajdonságok alkalmassá teszik az érelmeszesedés kivédésére.

Elősegítik az emésztést, sőt a máj-epe eredetű emésztési zavarok esetén is létfontosságúak, hiszen az epesavak, és a máj enzimeinek szabályozásán, az epeürítés fokozásán, és savlekötő képességén keresztül fejtik ki hatásukat.

Csökkentik a koleszterin szintet és alkalmasak gyomorrontás és gyomorsavtúltengés kezelésére,meggátolják a bélgörcs kialakulását.

A kurkuminok javítják a sejtkommunikációt az egész testben!
Az emberi test, sejtek egyedi hálózatából áll, melyek a növekedés elősegítése, a betegségek megszüntetése, a tápanyagok feldolgozása és hormonok létrehozása érdekében kommunikálnak egymással. Ezt a testben jelen lévő jelző molekulák segítségével valósítják meg, melyek a sejtek üzenetvivőiként hatnak, folyamatosan létfontosságú információt juttatva oda-vissza.

A kurkuminoidok közvetlenül hatnak sok ilyen jelzőmolekulára, beleértve a gyulladásos molekulákat, transzkripciós faktorokat, enzimeket, fehérje kinézist, protein reduktázokat, hordozó fehérjéket, túlélő fehérjéket, szer-ellenálló fehérjéket, adháziós molekulákat, növekedési faktorokat, receptorokat, sejtciklus szabályozó fehérjéket, kemokinokat, DNS-t, RNS-t és fémes ionokat.

13 Kurkuma hatás a kurkuminoknak köszönhetően:
- vérkeringést fokozó
- mozgásfunkciókat javító
- gyulladás gátló és gyulladáscsökkentő
- trombózisra való hajlam csökkentése
- reumás panaszok enyhítése
- ízületei gyulladáscsökkentés
- emésztést elősegítő
- májenzimek szabályozása
- epeürítés fokozása
- savlekötő
- gyomorrontás ellen
- gyomorsavtúltengés esetén
- bélgörcsök ellen

Tudtad?
- Az ananászból kivont bromelin enzim segíti a kurkuminok, vagyis a kurkuma hatóanyagának felszívódását.
- A kurkuma szájon át szedve elsődleges hatását azáltal fejti ki, hogy gátolja a test szöveteiben a gyulladáskeltő anyagok felszabadulását.
- A kurkumát több ezer éve alkalmazzák az indiai és kínai gyógyászatban; a szélszorulástól a menstruációs zavarokig sokféle panaszt kezelnek vele.
- Azt is feltételezik, hogy fokozza a mellékvesében a kortizon termelését, amely közvetetten segíti a gyógyulás folyamatát.
- Igazolták, hogy heveny gyulladásos esetekben gyógyhatása egyenértékű a kortizonéval és a fenil-butazonéval, sőt velük szemben azaz előnye, hogy nincs mellékhatása.

A Kurkuma egyéb elnevezései: indiai sáfrány, Curcuma longa, kurkumagyökér, sárga kurkuma.

Az indiai sáfrány néven is ismert Curcuma longa, a currypor fő alkotóeleme.
Kurkuma kutatások
Az egyik legkorábbi, a kurkumin erőteljes antibakteriális tulajdonságaival foglalkozó tanulmány, a Nature folyóiratban, 1949-ben publikált irat; a kurkumin hatékonyan veszi célba a Staphylococcusaureus-t, almonellaparatyphi-t, Trichophytongypseum-ot, és a Myco-bacteriumtuberculosis-t.

Később, a '70-es években, a kutatók igazolják, hogy; a kurkumin a koleszterinszint ellenőrzésében, a cukorbetegség ellenében, a betegség-okozógyulladásokkal szemben és az egészségromboló szabadgyökök ellen is hatásos. A '80-as években azt is felfedezték, hogy; a kurkumin erőteljes gyógymódja lehet a rák megelőzésének és kezelésének, mivel szabályozza azon gének kibocsátását, melyek hozzájárulnak a tumor képződéshez, sejt túléléshez, sejtburjánzáshoz, invázióhoz és antiogenezishez.

Egy klinikai vizsgálatban reumatoid arthritises betegeknek naponta 1200 mg kurkumint adtak. Az eredményeket összevetették egy másik csoportéval, amelynek tagjai hagyományosan napi 300 mg fenil-butazont kaptak. Mindkét csoportnál hasonló mértékben javult a járás, enyhült az ízületek merevsége és a duzzanata, ám -a fenil-butazonnal ellentétben - a kurkumin esetében a helyes adagok semmiféle mellékhatást nem okoztak.
Összességében

A kurkuminnal való kiegészítés betegségek elkerülésének kitűnő módját kínálja. A fekélyektől és keringési betegségektől kezdve a gyomor-és bélrendszer rendellenességein át egészen a rákig. És a legjobb az, hogy relatíve olcsó.

Összetevők: Tablettánként 500mg kurkuma kivonat, 6 mg E-vitaminnal.

Felhasználási javaslat: Általánosan ajánlott napi adag: 500—1000 mg kurkuma gyökérkivonat. Gyulladás gátlóként: 500 mg, étkezés közben, akár naponta háromszor is. Ha a kurkumát a felszívódás könnyítése érdekében bromalin enzimmel kevered, inkább két étkezés között vegyed be a készítményt.

Minimumkúra-maximumkúra: Kúraszerű alkalmazása 3 hónapig javasolt.

Kiszerelés: 2x60db/30-60 napi adag

Szállítás

FREE - Ingyenes szállítás (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


FREE - Ingyenes szállítás Magyarországon belül. Szállítási költség: 0 Ft Kizárólag a FREE felirattal megjelölt termékeknél választható.

Szállítási díj: Ingyenes

Személyes Átvétel


Személyes Átvétel: A termékek átvételi időpontjáról e-mailben értesítjük. A megrendelt termék az értesítéstől számított 15 napon belül vehető át! Cím: Budapest 1042 Árpád út 90-92. Friday Salon Nyitva tartás: Hétfő: 8.00 - 15.30 Kedd: 8.00 - 15.30 Szerda: 8.00 - 15.30 Csütörtök: 8.00 - 15.30 Péntek: 8.00 - 14.00 Szombat: ZÁRVA Vasárnap: ZÁRVA Üzletünkben csak készpénzes fizetésre van lehetőség.

Magyarország: Utánvétes Szállítás


Szállítási költség: 1300 Ft. Rendelés esetén e-mail-en értesítést küldünk a szállítási határidőről. Utánvétes szállításnál fontos megadni mobil elérhetőséget. A szállító minden esetben hívja a megrendelőt a szállítás napján. Fontos! Utánvételes szállítás esetén, ha átvételkor bármilyen sérülést észlel a csomagon, vagy esetleg már felbontott állapotban érkezik, kérjük NE vegye át! A csomag átvételekor a futárnak bankkártyával is lehet fizetni.

Szállítási díj: 1 300 Ft Ingyenes 30 000 Ft értékű rendelés felett.

Barion - Utánvételes Szállítás


Fizetés BARIONnal Barion-nal való fizetésnél minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailt. A rendelés csak az összeg megérkezése után kerül feladásra. Utaláskor a hivatkozásba kérjük feltüntetni a rendelésszámot! Bankszámlaszám: 10400023-50515250-55491012

Szállítási díj: 1 300 Ft Ingyenes 30 000 Ft értékű rendelés felett.

Barion - Személyes Átvétel


Barion-nal való fizetésnél minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailt. Utaláskor a hivatkozásba kérjük feltüntetni a rendelésszámot! Bankszámlaszám: 10400023-50515250-55491012 A termékek átvételi időpontjáról e-mailben értesítjük, az értesítéstől számított 15 napon belül vehető át! 1042 Budapest Árpád út 90-92. Friday Salon Hétfő: 8.00 - 15.30 Kedd: 8.00 - 15.30 Szerda: 8.00 - 15.30 Csütörtök: 8.00 - 15.30 Péntek: 8.00 - 14.00 Szombat - Vasárnap: ZÁRVA

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek