2351 Rendelésre

Luteina® bio-complex szemvitamin - 1 doboz 30 kapszula

Luteina® bio-complex - A SZEMVITAMIN! Túl rövid a kezed, amiben a könyvet tartod? Fátyolos a TV vagy monitor kép? Jellemző Rád a homályos látás és szemfáradtság? Akkor itt egy Világszabadalommal védett szemvitamin! Ez a szemvitamin azért…
3 575 Ft
(2 815 Ft + 27% ÁFA) [11.05EUR] / db
Hűségpont: 35 pont
Luteina® bio-complex - A SZEMVITAMIN!
Túl rövid a kezed, amiben a könyvet tartod?
Fátyolos a TV vagy monitor kép?
Jellemző Rád a homályos látás és szemfáradtság?

Akkor itt egy Világszabadalommal védett szemvitamin!

Ez a szemvitamin azért különleges, mert az éleslátásért felelős hatóanyagokat (lutein ’20mg/kapszula!’, taurin, szelén, C-vitamin és citrus bioflavonoidok), Világszabadalommal védett, kelátkötésű, és sejtszinten hasznosuló szerves cinkkel (ALBION® Zinc Chelazome®) rögzítették.

Így egy olyan szemvitamint kaptak, melynek egyedülálló tulajdonsága, hogy képes eljuttatni a szemlencséhez a luteint és a kísérő antioxidáns összetevőket, hogy ott szinergikus védő hatásukat kifejthessék.

A Világszabadalom garancia arra, hogy az összetevők biztosan eljutnak a sárgafoltig, hogy ott együttesen semlegesítsék a retinát károsító anyagokat, és kifejtsék látást javító, erőstő hatásukat.

A Világszabadalommal védett szerves cinkkel rögzített összetevők elengedhetetlenek a szemek egészségéhez. A kapszula javítja az éles látást, csökkenti a sárgafolt-degeneráció veszélyét, megvédi a szemeket a veszélyes sugárzástól és a káros környezeti tényezőktől.

A sejtszintű felszívódást a kelátolt cink Világszabadalom biztosítja, kapszulánként 20mg lutein tartalommal!

A macula lutea, azaz a sárgafolt
egy pár milliméter pont a retinán, ahol a legsűrűbben találhatók látóideg-végződések, feladatuk az éles látás létrehozása, ez a terület felel a tiszta és minőségi látásért.

A sárgafoltban a lutein a legfontosabb pigment, mely a szemretina központi részén helyezkedik el. A retinát károsító oxidáló anyagok az, ún. „szabad gyökök”, melyek környezeti, életmódbeli hatásokra keletkeznek.

A Luteina® bio-complex összetevői ezeket a szabad gyököket semlegesítik a retinában, a szem fényérzékeny részében. Elnyelik a nap káros ibolyántúli sugarait, az elektromágneses sugárzást.

Csökkentik a sárgafolt-degeneráció veszélyét, ami a látásvesztés egyik fő oka, megelőzik a szemlencse károsodását, így például a szürke hályog kialakulását. A mechanizmust alkotó antioxidáns elemek; lutein, cink, taurin, szelén, C-vitamin és bioflavonoidok.
Cink szabadalom a látás javításában;
a cink az egyik legfontosabb antioxidáns szereppel bíró ásványunk (a másik a szelén). Minél rosszabbak az ökológiai körülmények, annál nagyobb mennyiségű cinkre van szüksége a szervezetnek (pl.: kilúgozott földek).

A cink nélkülözhetetlen a retinol (A vitamin) retinállá történő átalakulásának folyamatai során, mely a retina látópigmenseinek képződéséhez szükséges. A cink védelmi funkciója, hogy fokozza a szabad gyökök elpusztításáért felelős enzimek tevékenységét.

A szürke hályog kialakulásának oka
hogy a szemben keletkező reaktív oxigéngyökök károsítják a szemlencse rostjait felépítő fehérjéket. Ezt a folyamatot akadályozzák meg LUTEIN BIO-COMPLEX® összetevők.

A Világszabadalom egyedülálló tulajdonsága, hogy képes biztonságosan eljuttatni a szemlencséhez a luteint és a kísérő antioxidáns összetevőket, hogy ott szinergikus védő hatásukat kifejthessék.
Kinek kellene használnia a Luteina® bio-complex-et?
Ez a szemvitamin különösen ajánlott prevenciós céllal azoknak, akik családjában előfordult látásromlás és/vagy cukorbetegség, akik szeme ki van téve a káros sugárzásnak, amit például a számítógép képernyők vagy TV készülékek generálnak.

A tápanyag összetevők közül a cink és a szelén, még tudatos életvitel esetén is csökkent mennyiséget mutathat a szervezetben, köszönhetően a környezeti ártalmaknak, a tömegtermesztésnek és tömegtermelésnek. A cink és a szelén antioxidáns ásványi elemek, elengedhetetlenek az immunrendszer, az idegrendszer, a hormonális rendszer és szemeink megfelelő működéséért.

A cink és a szelén pótlása növeli a látószervek védelmét és véd a betegségekkel szemben.

Az ALBION® CINK aminosav kelát előnye:
Megakadályozza a felszívódást gátló egyéb tápanyag-összetevők hatásait,

Kémiailag stabil,
A bélben szívódik fel
Ellenáll a gyomor savas pH-jának
Kíméletes az emésztőrendszerben, nem okoz irritációt
Az ásványok kelátolása, tökéletes sejtszintű felszívódást eredményez. A kelátkötés a maximális biohasznosznosulás, a maximális bio- reakcióképesség új módja.

Felhasználási javaslat: naponta 1 kapszula a főétkezések után.
Minimumkúra-maximumkúra: 30-90 napos minimumkúra, 90-180 napos maximumkúra a probléma fokának függvényében.
Kiszerelés: 30 kapszula
OÉTI: 9847/2011

Szállítás

FREE - Ingyenes szállítás (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


FREE - Ingyenes szállítás Magyarországon belül. Szállítási költség: 0 Ft Kizárólag a FREE felirattal megjelölt termékeknél választható.

Szállítási díj: Ingyenes

Személyes Átvétel


Személyes Átvétel: A termékek átvételi időpontjáról e-mailben értesítjük. A megrendelt termék az értesítéstől számított 15 napon belül vehető át, utána a megrendelés törlésre kerül! Cím: Budapest 1042 Árpád út 90-92. Friday Salon Nyitva tartás: Hétfő: 8.00 - 15.30 Kedd: 8.00 - 15.30 Szerda: 8.00 - 15.30 Csütörtök: 8.00 - 15.30 Péntek: 8.00 - 14.00 Szombat: ZÁRVA Vasárnap: ZÁRVA Üzletünkben csak készpénzes fizetésre van lehetőség.

Magyarország: Utánvétes Szállítás


Szállítási költség: 1300 Ft. Rendelés esetén e-mail-en értesítést küldünk a szállítási határidőről. Utánvétes szállításnál fontos megadni mobil elérhetőséget. A szállító minden esetben hívja a megrendelőt a szállítás napján. Fontos! Utánvételes szállítás esetén, ha átvételkor bármilyen sérülést észlel a csomagon, vagy esetleg már felbontott állapotban érkezik, kérjük NE vegye át! A csomag átvételekor a futárnak bankkártyával is lehet fizetni.

Szállítási díj: 1 300 Ft Ingyenes 30 000 Ft értékű rendelés felett.

Barion - Utánvételes Szállítás


Fizetés BARIONnal Barion-nal való fizetésnél minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailt. A rendelés csak az összeg megérkezése után kerül feladásra. Utaláskor a hivatkozásba kérjük feltüntetni a rendelésszámot! Bankszámlaszám: 10400023-50515250-55491012

Szállítási díj: 1 300 Ft Ingyenes 30 000 Ft értékű rendelés felett.

Barion - Személyes Átvétel


Barion-nal való fizetésnél minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailt. Utaláskor a hivatkozásba kérjük feltüntetni a rendelésszámot! Bankszámlaszám: 10400023-50515250-55491012 A termékek átvételi időpontjáról e-mailben értesítjük, az értesítéstől számított 15 napon belül vehető át! 1042 Budapest Árpád út 90-92. Friday Salon Hétfő: 8.00 - 15.30 Kedd: 8.00 - 15.30 Szerda: 8.00 - 15.30 Csütörtök: 8.00 - 15.30 Péntek: 8.00 - 14.00 Szombat - Vasárnap: ZÁRVA

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek