2338 Rendelésre

Szerves új-zélandi zöldkagyló 60 kapszula 1 doboz

Akciós!
Kizárólag szerves, új-zélandi, taréjos zöldkagyló (Perna Canaliculus) kivonatot tartalmazó, adalékanyag-, színezék-és segédanyag hozzáadása nélkül készült kivonat! Csontritkulásos és porckopásos panaszok kiegészítő terápiájához, illetve sport eredetű sérülések…
3 390 Ft 2 700 Ft
(2 126 Ft + 27% ÁFA) [8.35EUR] / db
Hűségpont: 27 pont
Kizárólag szerves, új-zélandi, taréjos zöldkagyló
(Perna Canaliculus) kivonatot tartalmazó, adalékanyag-, színezék-és segédanyag hozzáadása nélkül készült kivonat!

Csontritkulásos és porckopásos panaszok kiegészítő terápiájához, illetve sport eredetű sérülések regeneráláshoz, a gyógyulási idő rövidítéséhez ajánlott tápanyag.
A zöldkagyló stabilizálja a csontszerkezet és felépíti a porcokat. A zöldkagyló glükozaminoglikánjai megindítják az új porc termelődését, egyúttal védik a meglévő porcállományt, segítenek helyreállítani az ízületi nedv mennyiségét az ízületekben, és növelik a csontsűrűséget.

Szerves Új-Zélandi Zöldkagyló
Porckopás, ízületi gyulladás kezelésére
Ízületi nedv pótlására
Sport eredetű sérülések gyors regenerálására és prevenciós célzattal
A csontszerkezet stabilizálásáért
Csontritkulás esetén, növeli a csontsűrűséget
Gátolja az abnormális ásványi anyag leépülést
Adalékanyag-, színezék-és segédanyag hozzáadása nélkül készült!
Magyarországon gyártott termék!
A támogató szöveteket egészségesen, az ízületeket hajlékonyan és rugalmasan tartja, a csontozatot szilárdítja. A csontszerkezet stabilizálásáért elsősorban a specializálódott cukrok (proteoglikán -PG és a glükozaminoglikán-GAG) felelősek, a csontokban lévő ásványi anyagok kontrollálása által.

A porckopás hátterében GAG kimerülés és abnormális ásványi anyag leépülés áll. A Perna canaliculus, az új-zélandi taréjos zöldkagyló, igen gazdag szerves elemekben, a glükozaminoglikánok (GAG) mellett ásványokat, aminosavakat, Omega-3 zsírsavakat és kovasavat is találunk, melyek a csontozatot erősítő, porcot regeneráló, és építő hatásúak.

Zöldkagyló csontritkulás és ízületi gyulladás
A csontokban lévő ásványi anyagok leépülése csontritkulást és porckopást eredményez. Az elsősorban reggelenként ropogó ízületek, a meghúzódott ínszalagok, az ízületi fájdalmak és az ízületi szalagok gyakori gyulladása is erre vezethető vissza.

Az osteoporosis (csontritkulás) egy széles körben elterjedt krónikus betegség, mely megzavarja az ásványok képződését, ez fájdalommal és gyakori törésekkel jár. Az ízületi porcok és a GAG kimerülésével fémjelezett osteoarthritist (ízületi gyulladást) is a csontok rendellenes mineralizációja kíséri.

Mindkét betegség elgyengüléssel, idősek esetében gyakran rokkantsággal jár, ami egy egyre súlyosbodó probléma, ahogy a népességünk öregszik. Fiatalok, különösen a sportoló férfiak és nők körében a csont- és ízületi sérülések bizonyulnak a legmakacsabbnak és egyben ezek válnak a leggyakrabban súlyos betegséggé (mint az osteoarthritis) az élet későbbi szakaszában.

A csontritkulás és porckopás hátterében GAG kimerülés és abnormális ásványi anyag leépülés áll.

Glükozamin és kondroitin-szulfát
A glükozamin és kondroitin-szulfát, két olyan hatóanyag, amik az ízületi porcot javítják. De mi a kapcsolatuk a glükozaminoglikánokkal és milyen feladatot látnak el?
A glükozamin egy aminosav, amit a szervezet termel és aztán GAG-ká alakít. A szervezet a glükozaminoglikánokat az ízületi porc felépítésére használja. A kondroitin egy glükozaminoglikán a porcban. Ezért aztán a GAG-ban gazdag zöldkagyló kivonat szedésével a szervezeted „építőköveinek” adsz egy löketet, hogy javítsák az ízületi porc és csontozat állapotát.

Mit tehetsz még?
Egészítsd ki a kúrájád Korall Kalciummal, ami szerves kalcium és magnéziumforrás, D3-vitaminnal dúsítva!
Növeld a napi C-vitamin bevitelt, hiszen ez az antioxidáns minden biokémiai folyamatban részt vesz, és növeli a tápanyagok felszívódását, természetesen a glükozaminoglikánokét is. Fogyassz Szerves C-vitamint!
Fokozd az Omega3 zsírsavak bevitelét, és mindig este lefekvés előtt vedd be őket. Mindig nézd meg, hogy mennyi az EPA és DHA zsírsavak mennyisége 1 kapszulában, mert az egyáltalán nem mellékes a hatás szempontjából!
A megelőzés és a gyógyulás érdekében alapos savtalanító programot kell összeállítanunk, és mindenre kiterjedően újra kell építenünk ásványianyag-készleteinket. Ehhez keresve sem találsz jobb kiegészítőt, mint a Puridren® főzet!
Összetevők: Szerves, adalékanyag-mentes termék. A napi adagban 800mg Zöldkagyló kivonat, amiből 16mg a GAG (glükozaminoglikánok) mennyisége.
Minimumkúra-maximumkúra: minimum 30 napig, maximum 90 napos kúra keretében.

Felhasználási javaslat: 2x1 kapszula naponta
Kiszerelés: 60 kapszula
OETI: 15050/2014

Szállítás

FREE - Ingyenes szállítás (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


FREE - Ingyenes szállítás Magyarországon belül. Szállítási költség: 0 Ft Kizárólag a FREE felirattal megjelölt termékeknél választható.

Szállítási díj: Ingyenes

Személyes Átvétel


Személyes Átvétel: A termékek átvételi időpontjáról e-mailben értesítjük. A megrendelt termék az értesítéstől számított 15 napon belül vehető át, utána a megrendelés törlésre kerül! Cím: Budapest 1042 Árpád út 90-92. Friday Salon Nyitva tartás: Hétfő: 8.00 - 15.30 Kedd: 8.00 - 15.30 Szerda: 8.00 - 15.30 Csütörtök: 8.00 - 15.30 Péntek: 8.00 - 14.00 Szombat: ZÁRVA Vasárnap: ZÁRVA Üzletünkben csak készpénzes fizetésre van lehetőség.

Magyarország: Utánvétes Szállítás


Szállítási költség: 1300 Ft. Rendelés esetén e-mail-en értesítést küldünk a szállítási határidőről. Utánvétes szállításnál fontos megadni mobil elérhetőséget. A szállító minden esetben hívja a megrendelőt a szállítás napján. Fontos! Utánvételes szállítás esetén, ha átvételkor bármilyen sérülést észlel a csomagon, vagy esetleg már felbontott állapotban érkezik, kérjük NE vegye át! A csomag átvételekor a futárnak bankkártyával is lehet fizetni.

Szállítási díj: 1 300 Ft Ingyenes 30 000 Ft értékű rendelés felett.

Barion - Utánvételes Szállítás


Fizetés BARIONnal Barion-nal való fizetésnél minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailt. A rendelés csak az összeg megérkezése után kerül feladásra. Utaláskor a hivatkozásba kérjük feltüntetni a rendelésszámot! Bankszámlaszám: 10400023-50515250-55491012

Szállítási díj: 1 300 Ft Ingyenes 30 000 Ft értékű rendelés felett.

Barion - Személyes Átvétel


Barion-nal való fizetésnél minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailt. Utaláskor a hivatkozásba kérjük feltüntetni a rendelésszámot! Bankszámlaszám: 10400023-50515250-55491012 A termékek átvételi időpontjáról e-mailben értesítjük, az értesítéstől számított 15 napon belül vehető át! 1042 Budapest Árpád út 90-92. Friday Salon Hétfő: 8.00 - 15.30 Kedd: 8.00 - 15.30 Szerda: 8.00 - 15.30 Csütörtök: 8.00 - 15.30 Péntek: 8.00 - 14.00 Szombat - Vasárnap: ZÁRVA

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek