Fizetés/Szállítás

Magyarország:

Fizetés, szállítás: A web áruházban található termékeket a megrendelés beérkezése után kérjük le beszállítónktól, a szállítási határidő emiatt kb. 3-10 munkanap. Amennyiben a termék beszerzése több időt igényel, erről külön tájékoztatást küldünk. A készleten lévő termékeket azonnal tudjuk szállítani.

A szállítási cím megadásánál fontos, hogy olyan helyet adjon meg, ahol 8.00-16.00 között biztosan elérhető, mert a futár ebben az időszakban bármikor kézbesítheti a csomagot.

Utánvét esetén a költség:1300Ft.
 
Illetve a telefonos elérhetőség megadása is fontos.
A szállító minden esetben hívja, ha nem találják Önt a megadott címen!
 
Ingyenes szállítás
Magyarország: 30.000.- Ft felett a megrendelt áru szállítási költségét átvállaljuk. /webáruházban leadott rendelések és árak mellett érvényes./
 
FREE - Ingyenes szállítás Magyarországon belül:
Szállítási költség: 0 Ft
Kizárólag a FREE felirattal megjelölt termékeknél választható. 
 
Fontos! Utánvételes szállítás esetén, ha átvételkor bármilyen sérülést észlel a csomagon, vagy esetleg már felbontott állapotban érkezik, kérjük NE vegye át! 
 
A csomag átvételekor a futárnak bankkártyával is lehet fizetni.
 

Külföldi szállítás esetén a szállítási díj változik, erről a rendelés visszaigazolásánál pontos információt adunk.

 

Személyes átvételre kizárólag előzetes egyeztetés után kerülhet sor üzletünkben (1042 Budapest, Árpád út 90-92. Friday Salon). Ebben az esetben az áru ellenértéke készpénzben fizetendő.

A termékekre csomagolási költséget nem számítunk fel!

Termékeknél láthatóak raktári státuszok:

Raktáron: azonnal átvehető, másnapi feladás

Rendelhető: személyes átvétel, feladás 3-6.nap

Előrendelhető: személyes átvétel, feladás max. 1,5.hét

 

További fizetési lehetőség:

Fizetés BARIONnal

Fizess bárhol, bárkinek bankkártya nélkül! A Barion egy MNB által engedélyezett, forradalmian új fizetési rendszer, amiben bankkártya és bankszámla nélkül tudsz ingyenesen vásárolni weben, boltban, vagy akár bárkinek pénzt küldeni. Regisztrálhatsz egy vagy több Barion tárcát, és szabadon használhatod okostelefonról vagy böngészőből.

Barion-nal való fizetésnél minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailt.

Utánvételes szállítás esetében a  rendelés csak az összeg megérkezése után kerül feladásra.
Utaláskor a hivatkozásba kérjük feltüntetni a rendelésszámot!

Banszámlaszám: K&H Bank 10400023-50515250-55491012

 

Krémmekkel, rendeléssel kapcsolatos információk:

Hétfő - Csütörtök: 8.30-17.00

Péntek: 8.30-14.00

Lendvay Blanka 06-30-943-6161

 

 

A web shopban feltüntetett termékek árváltoztatásának jogát az üzemeltető minden előzetes
bejelentés nélkül fenntartja, beleértve az EUR alapú import termékek árainak változását is. Ez nem vonatkozik, a már visszaigazolt termékekre. A csomagon feltüntetett összeg kifizetése a futárnak történik, a csomag átvételekor.

A szállítási cím megadásánál fontos, hogy olyan helyet adjon meg, ahol 8.00-16.00 között biztosan elérhető, mert a futár ebben az időszakban bármikor kézbesítheti a csomagot.


A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól az átvételtől számított 8 munkanapon belül. Írásbeli lemondás esetén elegendő a nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül. Futáros kiszállítás esetén a sértetlen terméket a számlával vagy annak másolatával, saját költségén küldje vissza a Testszobrász Kft. címére (1042 Budapest, Árpád út 90-92. Friday Salon.), és a megérkezésétől számított 30 napon belül visszatérítjük Önnek a visszaküldött termék(ek) vételárát. Elállás esetén a vevőt csak a visszaküldés költsége terheli. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.
Személyes átvétel esetén a már átvehető terméket az átvevőhellyel vagy ügyfélszolgálatunkkal kapcsolatba lépve mondhatja le. Átvétel után 8 munkanapon belül blokkal vagy számlával az átvétel helyszínén állhat el vásárlási szándékától. Személyes átvétel esetén a hibás termék cseréje is az átvevőhelyen történik.