ÁSZF

Letöltés

Általános Szerződési Feltételek és Adatvédelmi Tájékoztató

 

Szállítás, Fizetési feltételek

Regisztráció: A webáruházban megrendelés leadásához regisztrációra van szükség, melyet az oldal jobb felső sarkában tehet meg.

A webáruház kosaras rendszerben működik, melynek tartalmát és az összeget nyomon tudja követni a jobb oldali sávban.

Magyarország:

Fizetés, szállítás: A webáruházban található termékeket a megrendelés beérkezése után kérjük le beszállítónktól, a szállítási határidő emiatt kb. 3-10 munkanap. Amennyiben a termék beszerzése több időt igényel, erről külön tájékoztatást küldünk. A készleten lévő termékeket azonnal tudjuk szállítani.

A web shopban feltüntetett termékek árváltoztatásának jogát az üzemeltető minden előzetes
bejelentés nélkül fenntartja, beleértve az EUR alapú import termékek árainak változását is. Ez nem vonatkozik, a már visszaigazolt termékekre. A csomagon feltüntetett összeg kifizetése a futárnak történik, a csomag átvételekor.

A szállítási cím megadásánál fontos, hogy olyan helyet adjon meg, ahol 8.00-16.00 között biztosan elérhető, mert a futár ebben az időszakban bármikor kézbesítheti a csomagot.

Illetve a telefonos elérhetőség megadása is fontos.
A szállító minden esetben hívja, ha nem találják Önt a megadott címen!

Utánvét esetén a költség: 1250 Ft.

 

Külföldi szállítás esetén a szállítási díj változik, erről a rendelés visszaigazolásánál pontos információt adunk.

 

Személyes átvételre kizárólag előzetes egyeztetés után kerülhet sor üzletünkben (1042 Budapest, Árpád út 90-92. Friday Salon). Ebben az esetben az áru ellenértéke készpénzben fizetendő.

A termékekre csomagolási költséget nem számítunk fel!


A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól az átvételtől számított 8 munkanapon belül. Írásbeli lemondás esetén elegendő a nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül. Futáros kiszállítás esetén a sértetlen terméket a számlával vagy annak másolatával, saját költségén küldje vissza a Testszobrász Kft. címére (1042 Budapest, Árpád út 90-92. Friday Salon.), és a megérkezésétől számított 30 napon belül visszatérítjük Önnek a visszaküldött termék(ek) vételárát. Elállás esetén a vevőt csak a visszaküldés költsége terheli. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.

Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami bontatlan, vagy bontott, de hiánytalan gyári csomagolásban érkezik vissza.

Személyes átvétel esetén a már átvehető terméket az átvevőhellyel vagy ügyfélszolgálatunkkal kapcsolatba lépve mondhatja le. Átvétel után 8 munkanapon belül blokkal vagy számlával az átvétel helyszínén állhat el vásárlási szándékától. Személyes átvétel esetén a hibás termék cseréje is az átvevőhelyen történik.

Termékeknél láthatóak raktári státuszok:

Raktáron: azonnal átvehető, másnapi feladás

Rendelhető: személyes átvétel, feladás 3-6.nap

Előrendelhető: személyes átvétel, feladás max. 1,5.hét

 

 

 

 

 

 

Letöltés (PDF)